Sign In
faceboook twitter instagram rss

Berita

Ahli-ahli MMN lawat EGNC

Ahli-ahli MMN diberikan penerangan mengenai pelbagai perkhidmatan yang ditawarkan oleh Pusat Kebangsaan E-Kerajaan (EGNC) semasa lawatan kerja tersebut, kelmarin.
BANDAR SERI BEGAWAN, 14 DIS – Dengan matlamat untuk melihat lebih dekat lagi perkhidmatan yang ditawarkan oleh Pusat Kebangsaan E-Kerajaan (EGNC), rombongan ahli Majlis Mesyuarat Negara (MMN) telah mengadakan lawatan kerja ke pusat berkenaan di Bandar Seri Begawan, hari ini.

Tinjau peranan, perkhidmatan EGNC

LAWATAN kerja Yang Berhormat Ahli-Ahli MMN ke EGNC bertujuan adalah untuk melihat dengan lebih dekat lagi perkhidmatan-perkhidmatan yang ditawarkan oleh pusat berkenaan sebagai persediaan bagi Sesi Muzakarah Yang Berhormat Ahli-Ahli MMN dengan Kementerian
GADONG, Isnin, 14 Disember. - Rombongan Ahli-ahli Majlis Mesyuarat Negara (MMN) mengadakan Lawatan Kerja ke Pusat Kebangsaan E-Kerajaan (E-Government National Centre-EGNC), hari ini, di sini.

MTIC memperingati Maulidur Rasul

YANG Berhormat Menteri Pengangkutan dan Infokomunikasi semasa hadir pada Majlis Sambutan Maulud Nabi Muhammad Sallallahu Alaihi Wasallam bagi Tahun 1442 Hijrah / 2020 Masihi tersebut.
BANDAR SERI BEGAWAN, Khamis, 11 November. - Kementerian Pengangkutan dan Infokomunikasi juga jabatan-jabatan di bawahnya dan pihak-pihak berkuasa mengadakan Majlis Sambutan Maulud Nabi Muhammad Sallallahu Alaihi Wasallam bagi Tahun 1442 Hijrah / 2020 Masihi, di Dewan Amar Pahlawan, Bangunan Kementerian Pengangkutan dan Infokomunikasi (MTIC), di sini.

Satu pangkalan data khas sedang dirancang

http://www.egnc.gov.bn/LatestHeadlinesImages/LEGCO.jpg
BANDAR SERI BEGAWAN, 12 Mac – Untuk menyediakan pemusatan pangkalan data, pihak kerajaan telah membuat perancangan satu pangkalan data khas untuk agensi-agensi Kerajaan.

Walk, run and cycle for charity

The E-Government National Centre (EGNC) marked its 10th anniversary with the EGNC Charity Walk, Run and Cycle at the Taman Haji Sir Muda Omar ‘Ali Saifuddien in the capital yesterday.
THE E-Government National Centre (EGNC) marked its 10th anniversary with the EGNC Charity Walk, Run and Cycle at the Taman Haji Sir Muda Omar ‘Ali Saifuddien in the capital yesterday.
1 - 5 Next